Rólunk
Dr. Kótiné Somfai Ágnes
Business and Executive Coach
International Coach Federation ACC Certified Coach

A Coaching immár négy éve a hivatásom, ami lehetőséget nyújt arra, hogy gazdag élet- és széleskörű vezetői tapasztalataimat átadva, a coaching professzionális eszköztárának alkalmazásával segítsem azokat, akik magánéletükben vagy munkahelyükön változtatni, fejlődni szeretnének, döntés vagy vezetői kihívás előtt állnak. A pénzintézeti szektorban 17 évet töltöttem felsővezetőként, marketing, kommunikációs és PR területen illetve funkcionális vezérigazgató helyettesként. Pénzintézeti tapasztalataimat megelőzően multinacionális vállalatnál, külkereskedelmi illetve diplomáciai területen töltöttem be vezető szerepet. Végzettségem szerint német es angol nyelven beszélő külkereskedelmi közgazdász vagyok, Master of Marketing diplomával.
Családi életemben, 37 éve élek sikeres házasságban ügyvéd férjemmel, büszke vagyok lányunkra, aki jogász és fotóművész. Szabadidőmben rajzolok, festek, olvasok, a családommal, barátaimmal vagyok, és szívesen utazom.
Munkatapasztalatom és a magánéletemben megélt élethelyzetek alapján hitelesen tudom támogatni a fejlődésben, elakadásban a hozzám fordulókat.

Hiszem, hogy vezetőként mindig van hova fejlődünk, hogy még sikeresebbek, eredményesebbek, motiváltabbak legyünk, mégpedig úgy hogy a magánéletünket sem hanyagoljuk el, dolgozzunk azon, hogy jobb emberek, még jobb társak legyünk.