Referenciák


“Tudatosabban kezelem a vezetői feladatokat, jobban odafigyelek a saját igényeimre, a magánéletem és a munka egyensúlyára, aktívabb lettem az élet minden területén”

Szabó Zsuzsanna, igazgató, MKB Bank

“Ágival nagyon hamar sikerült olyan viszonyt kialakítani, hogy maximális hatékonysággal tudjunk haladni a kitűzött cél felé. Minden egyes alkalommal rengeteg hasznosat tanultam, az alkalmakat izgatottan vártam, hogy beszámolhassak a változásokról.”

Németh Zoltán, team leader, Graphisoft

“Rengeteget fejlődtem, sok dologban lettem tudatosabb és magabiztosabb. Minden alkalommal felismertem valami újat magammal vagy a környezetemmel kapcsolatban.”

Bartha Anna, QA team leader, Graphisoft

“Cégünk akvizíciója során – felsővezetői kapcsolataim kifejezett ajánlására- kértem fel Ágnest, hogy legyen segítségemre a belső szervezeti átalakításokkal járó nehézségek leküzdésében. Rendkívüli lényeglátása és empatikus készsége már az első találkozásunk alkalmával egyértelműsítette együttműködésünk sikerét. Találó, és jól időzített, illetve irányított kérdései láthatatlan kézként tereltek a legjobb döntés irányába. A felismert megoldásokat egyértelműsítő pozitív reflexiói pedig önbizalommal töltöttek el. Minden nehéz, illetve strukturális döntéseiben magányos vezetőnek jó szívvel ajánlom Ágnest, akinek szakmai hitelességét - a kiemelkedő ívű pályafutásának sikerei is garantálják.”

Tremmel Nóra, cégvezető, Spotless Hungary
 
“A coach és az ügyfél kapcsolatában számomra a legfontosabb a bizalom. Az első találkozásainkat követően Ágival már biztonságban éreztem magam. Biztonságban, mert szakmailag meggyőző, hiteles és emberi.”

Kollár Géza Péter, Értékesítési vezető, Magyar Áramszolgáltató Kft.
 
“Ágival az év elején találkoztam, épp amikor a feje tetején állt minden, és az életem összes területe kesze-kusza képlékeny volt. Pont akkor, amikor a bármiből-bármi lehet állapotában voltam. Megkérdezte, milyen területre helyezzük a hangsúlyt, mire én azt válaszoltam: Mindegyikre . Aztán elkezdtünk ismerkedni, együtt formálni a szavakat, együtt gondolkodni. A sokrétűség miatt nálam a fókusz gyakran ugrált, amit ugyan hagyott, bár szelíden terelgetett az általam megfogalmazott „Big game” felé.
Akadt, hogy nem volt elég időnk a téma átbeszélésére egy ülésen belül. A látszólag levegőben lógva hagyott gondolatok azonban ott dolgoztak bennem, aztán csak úgy minden látszólagos tevékenység nélkül a helyére kerültek érzelmek, érzések.
Ági rendkívül nagy érzékenységgel, empátiával nyúlt felém, hozzám. Ha a kérdésére, felvetésére „nem tudom” választ is kapott esetenként, megértéssel kezelt, a megfelelő helyen feltett odaillő kérdéseivel terelgetett, mígnem jött a megoldás.
Eszköztára sokszínű, amit kellő rutinnal, bátorsággal kezel. Személyisége bizalmat nyújt, bármilyen rázós kérdés megoldásában is. Köszönettel tartozom, hogy egy rövid ideig kísért az utamon.”

Gombos Timea, cégvezető, Ideateam